Multi dintre cei care planifica sa contracteze un credit imobiliar pentru achizitionarea unui apartament in sectorul 4 al Capitalei iau in calcul facilitatile oferite de zona pentru un stil de viata cat mai comod. Printre criteriile care cantaresc, adesea, destul de mult in procesul decizional se numara existenta si frecventa centrelor comerciale, dar si existenta spitalelor, a Bancilor si hypermarket-urilor.

La cativa pasi de Grand Arena Mall Berceni
Daca planuiti sa va petreceti o buna parte din viata intr-un apartament cochet din sectorul 4, trebuie sa stiti ca ati facut o alegere inspirata. Spre deosebire de alte zone ale Bucurestiului in care regasim centre comerciale la orice pas, insa nu suficient de bine aprovizionate, Grand Arena Mall Berceni se afla la doar cativa pasi de 4CityLife Residence, astfel ca aveti la indemana tot ce v-ati putea dori. Sunteti intotdeauna la curent cu noile tendinte in moda si aveti la dispozitie o locatie exclusivista in care va puteti relaxa alaturi de partener la finalul programului de lucru.

Acces la produsele proaspete din Selgros
Sectorul 4 ne oferteaza cu amplasamente exclusiviste ce ne fac viata mai frumoasa. Insa acest lucru nu este un argument suficient de viabil pentru o persoana care isi asuma responsabilitatea unui credit imobiliar. Aceasta zona este considerata una dintre cele mai bune din Bucuresti, tinand cont si de profilul locuitorilor din sectorul 4. Oameni de afaceri, persoane cu studii superioare si un program atat de dinamic incat le rapeste din timpul alocat micilor sarcini zilnice. Cumparaturile vor fi, insa, relaxante daca alegeti sa mergeti al Selgros, unul dintre cele mai mari hypermarket-uri care va pune la dispozitie produse proaspete zi de zi.

Orice dezvoltator preda un apartament la cheie alaturi de un bagaj de visuri. Sectorul 4 al Capitalei gazduieste cele mai apreciate cartiere rezidentiale care au fost proiectate prin optima omului modern, intotdeauna in miscare. Dorind sa le ofere locuitorilor acestei zone bucurestene confortul si facilitatile atat de necesare pentru o rutina comoda, cei mai multi dezvoltatori imobiliari inclina spre amplasamente pozitionate in preajma mall-urilor si a institutiilor relevante pentru nevoile curente ale proprietarilor. Sectorul 4 se recomanda ca fiind o zona selecta a Capitalei care poseda cele mai moderne apartamente.

0727 737 225