Achizitionarea unui imobil care sa va reprezinte este o alegere cu efecte pe termen lung, de aceea este bine sa tineti cont de toate aspectele importante.

Iata care sunt principalele avantaje ale achizionarii unui imobil nou:

Beneficiati de dotari si finisaje moderne

4 City Life Residence ofera apartamente cu finisajele moderne, realizate din materiale de calitate superioara, menite sa reziste in timp. Instalatile si materialele folosite beneficiaza de garantie extinsa. Siguranta si confortul tau sunt importante pentru noi! Aspectul cosmopolit al finisajelor de ultima generatie va oferi imobilului un aspect cochet si sofisticat, iar casa dumneavoastra va fi primitoare si calda pentru toti cei ce ii vor trece pragul. Printre dotarile ansamblului residential se numara : jacuzii, lifturi de ultima generatie, locuri de parcare, zone de relaxare mobilate, spatii verzi pe terasa blocului, etc

Economisiti timp si bani

Un imobil nou te scuteste de multe cheltuieli deoarece nu necesita interventii, reparatii sau modificari. Dezvoltatorul imobiliar iti ofera sansa de a-ti alege apartamentul care raspunde nevoilor tale, si de a personaliza finisajele astfel incat in momentul in care decideti sa va mutati sa nu fiti nevoiti sa faceti nicio modificare.

In plus, ansamblul rezidential 4 City Life Residence ofera clientilor sai facilitati precum supraveghere video, paza, lifturi de ultima generatie, posturi transformare, fara costuri suplimentare de mentenanta. Achizitionarea unui imobil nou are si avantaje fiscale : TVA de doar 5% pentru achizitionarea unui imobil pentru apartamentele ce nu depasesc 120 mp si au un pret de pana la 380.000 ron, in loc de 24%, cost ce este de obicei suportat de cumparator.

Voi alegi cum vreti sa arate casa voastra

Cu siguranta mereu v-ati imaginat cum ar trebui sa fie casa voastra. Un ansamblu rezistential nou va ofera posibilitatea de a alege apartamentul viselor voastre, exact asa cum vreti voi sa fie. Va puteti bucura de un design sofisticat sau minimalist, de apartamente spatioase, cu balcon sau terasa, cu zona verde sau il puteti configura dupa bunul vostru plac.

Amenajarea interioara este o alta decizie care va apartine in totalitate. Impreuna cu dezvoltatorul puteti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori, finisajele care vi se potrivesc. Astfel, sunteti scutiti de drumuri prin magazine, discutii cu constructorii si multa mizerie.

Acestea sunt doar cateva din beneficile achizitionarii unui imobil nou. Contactati ansamblul rezidential pentru mai multe informatii si pregatiti-va sa va mutati in casa visurilor voastre!

0727 737 225