Piata imobiliara din Romania se bucura de o dezvoltare benefica pentru viitorii proprietari ai apartamentelor din cartierele rezidentiale, lucru dovedit de o viziune aplecata spre avantajarea clientului final. Spre deosebire de anii precedenti, cand apartamentele se vindeau la un pret mai mic, insa erau localizate in zone greu si chiar imposibil de accesat cu masina personala sau transportul in comun, la acest moment suntem martorii unui boom definit prin maximizarea calitatii vietii bucurestenilor.

La o simpla analogie intre cele 6 sectoare ale Capitalei, se poate observa ca, dintre toate, sectorul 4 promoveaza cea mai ofertanta zona rezidentiala pentru cei care intentioneaza sa isi achizitioneze un apartament. Aceasta constatare rezida cu usurinta din focusarea pe un singur criteriu: accesul la transportul in comun.

Sectorul 4 este cunoscut pentru gazduirea unei populatii caracterizate printr-un stil de viata dinamic, motiv pentru care, dincolo de existenta locurilor de parcare private, cei care aleg sa isi cumpere un apartament aici dezvolta o reala nevoie pentru accesul facil la mijloacele de transport in comun.

Schimbati cartierul, schimbati dinamica: Ajungeti la birou rapid si eficient

In sectorul 4 se regasesc numeroase statii de metrou, una dintre ele fiind statia Aparatorii Patriei, localizata chiar in proximitatea cartierelor rezidentiale. Acest aspect reprezinta un excelent avantaj pentru posesorii de autoturisme care, insa, doresc sa isi schimbe rutina si sa calatoreasca mai des cu metroul pentru a ajunge la locul de munca.

Tinand cont de orele de varf la care traficul este de-a dreptul infernal, metroul reprezinta cea mai viabila optiune pentru aceia dintre dumneavoastra ce doresc sa profite la maximum de timpul liber si prefera sa savureze micul-dejun in familie in loc sa petreaca acest timp pretios in trafic.

Aveti acces rapid la statii de metrou, dar si statii de Ratb, iar frecventa acestora este semnificativ mai mare fata de alte cartiere bucurestene. O alta comparatie la fel de pertinenta scoate la iveala un adevar trist, dar constatat si experimentat de multe persoane: in loc sa se fluidizeze, traficul din Capitala este ingreunat de numarul tot mai mare de autoturisme, ce creste pe masura ce locurile de parcare se diminueaza.

In consecinta, si nemultumirea soferilor, care, dupa caz, sunt parinti si soti, se reliefeaza ca factor de decizie in alegerea unei zone ca sectorul 4 pentru achizitionarea unui apartament luxos.

0727 737 225